WERKEN BIJ WORKMATE COMPANY 

VACATURES

VACATURES


Wat tof dat je op de vacaturepagina van Workmate Company bent beland. Als je op zoek bent naar een leuke, uitdagende baan in de zorg dan zit je hier helemaal goed. Bij ons krijg je alle vrijheid binnen je baan. Planning en initiatief liggen in jouw handen. Waar nodig krijg je ondersteuning/advies van het management en je collega's. Het team van Workmate bestaat momenteel uit 51 professionals die je op de pagina "ons team" kan vinden. 

 

Zijn er geen openstaande vacatures? Schrijf dan een open sollicitatie naar: info@workmatecompany.nl

VACATURES

Klik op één van de vacatures om meer informatie te kunnen lezen. 

 


Trajectbegeleider Doetinchem
Trajectbegeleider Lichtenvoorde

VRIJWILLIGERS 


Het professionele team van Workmate Company wordt dagelijks versterkt door vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar voor de cliënten en het team. De cliënten verheugen zich op het maken van een praatje onder het genot van een kop koffie, maar de ondersteuning bij het uitvoeren van praktische, facilitaire werkzaamheden wordt ook enorm gewaardeerd door zowel de begeleiders als de cliënten. Iedere burger kan een steentje bijdragen aan onze organisatie. Of je nu bent afgekeurd om te werken of als scholier op zoek bent naar een maatschappelijke stage: bij Workmate Company is alle hulp van harte welkom!

 

Wat kun je doen?
Omdat Workmate Company een complete zorginstelling is, zetten wij vrijwilligers in op allerlei gebieden: van het zetten (en drinken) van koffie en thee tot het voeren van gesprekjes met cliënten tijdens een lekkere wandeling. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je ervan houdt om zelf een handje uit de mouwen te steken in één van onze werkplaatsen. Cliënten vinden het heerlijk als ze nieuwe contacten kunnen maken en tegelijkertijd hulp krijgen bij hun werkzaamheden. Met wat oprechte interesse en uurtje tijd kan je al een waardevolle bijdrage leveren.

 

Wat bieden wij?
Bij Workmate Company krijg je als vrijwilliger de kans om je kwaliteiten in te zetten. Je kan deze ervaring zeker op je cv zetten! Je krijgt hier de mogelijkheid om ervaring op te doen met mensen met een beperking. En omdat Workmate Company zo divers is, zullen je ervaringen ook divers zijn, waardoor je een compleet beeld krijgt van de zorg die een instelling kan leveren. In overleg kan je ook aanspraak maken op een onkostenvergoeding.

 

Aanmelden
Heb je voldoende motivatie, geduld en inlevingsvermogen om jouw (creatieve) talenten verder te ontwikkelen en zie je het als een uitdaging om onze werknemers te ondersteunen bij het leveren van zorg aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Meld je dan nu aan als vrijwilliger of kom gewoon even langs.

 

Telefoonnummer: 0544-700202

Mail: info@workmatecompany.nl