RE-INTEGRATIEDIENSTEN


Zit jij in de ziektewet of heb jij een arbeidsongeschiktheidsuitkering en wil je graag weer wat doen buitenshuis, deelnemen aan activiteiten of weer aan het werk, maar weet je niet hoe of welke stappen je moet zetten? Of heb je een sparringpartner nodig die jou op weg helpt? Wij gaan graag met jou opzoek naar jouw wensen en doelen met betrekking tot activiteiten en werk.


Heb jij een WIA, ZW, WAO of Wajong uitkering? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een re-integratiedienst van het UWV. Re-integreren kan op verschillende manieren, want ieder individu heeft zijn eigen kwaliteiten, interesses en ervaringen. Geldt één van onderstaande situaties voor jou?


  • Participatie Traject: Ben jij al een lange tijd niet meer aan het werk en heb jij behoefte aan een gesprek. Wil je weer graag naar buiten, in contact komen met (nieuwe) mensen of  weer een hobby oppakken? Het doel van deze traject is activering, zodat je weer deel kan nemen aan een (breder) sociaal netwerk buitenshuis.


  • Bevorderen maatschappelijke deelname: Ben jij al een lange tijd niet meer aan het werk en heb jij een klein netwerk, maar zou je graag weer iets willen ondernemen? Dan kan dat bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk of naar een buurthuis/dagbestedingsplek. Het doel van deze traject is om jouw fysieke en psychische belastbaarheid te vergroten.


  • Werk-fit: Wil jij graag de arbeidsmarkt verkennen, werknemersvaardigheden ontwikkelen, doen waar je goed in bent en voldoening uit je werk halen? Het doel van deze traject is om jou klaar te stomen voor de arbeidsmarkt/betaald werk.


  • Naar werk: Zoek jij een werkgever en wil je graag een betaalde baan, maar heb je moeite om een brief te schrijven, een CV te maken, werkgevers te benaderen of geschikte vacatures te vinden? Het doel van deze traject is een betaalde baan in loondienst.


  • Begeleiding bij scholing: Wil jij je omscholen om weer aan het werk te gaan? Denk bijvoorbeeld aan een heftruck certificaat, VCA, lascursus, computervaardigheden etc. Het doel van het traject is om jouw vaardigheden die nodig zijn voor een beroep/functie te vergroten.


  • Praktijkassessment: Heb jij arbeidsvermogen, maar is het niet duidelijk of je al naar betaald werk kan? Het doel van deze traject is om inzicht te krijgen binnen welk termijn wij jou naar (regulier) werk kunnen begeleiden. Het assessment geeft inzichten in jouw competenties en mogelijkheden betreft werk.


Stuur dan een mail naar re-integreren@workmatecompany.nl en benoem jouw naam, telefoonnummer en welke bovenstaande situatie voor jou geldt dan nemen wij binnen drie werkdagen contact met je op.VOOR VERWIJZERS

 

Wij bieden re-integratiediensten aan voor het UWV. De Re-integratiediensten die het UWV inkoopt, zijn bestemd voor meerdere typen cliënten. Voor alle typen cliënten geldt dat door het UWV is vastgesteld dat zij beschikken over een arbeidsvermogen. Bovenstaande diensten zijn geschikt voor:

 

- Personen met een AG-uitkering (WGA-, WIA-, WAO-, Wajong- of WAZ-          uitkering);

- Personen met een ZW-uitkering;

- Bepaalde personen met een WW-uitkering;

 

Alle trajecten zetten wij in door gebruik te maken van het programma ‘Werken naar Waarde’. Lees hier meer over deze werkwijze.