De eigen bijdrage

Als je bij Workmate Company woont, betaalt Workmate Company een aantal dingen voor jou. In deze bijlage kan je vinden welke kosten dat zijn. Bij het doornemen van het huurcontract wordt er met jou doorgenomen welke kosten er voor jou zijn en welke voor Workmate Company. Dit verschilt per locatie en situatie. 


De hoogte van je eigen bijdrage voor ondersteuning die in welke vorm dan ook afgenomen wordt bij ons, is afhankelijk van een aantal persoonlijke zaken. Dit kun je berekenen via de website van het CAK. Klik hier om een berekening te maken.


Tarieven voor aanvullende diensten

Dit is afhankelijk van een bepaalde indicatie. We stemmen graag met jou af wat er extra nodig is en bespreken de kosten vooraf door zodat je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan.

 

De wachttijden

In principe hebben we geen wachttijden voor dagbesteding, ambulant begeleiden of een leerwerktraject. We kijken samen naar de mogelijkheden die er zijn in beschikbaarheid op bepaalde plekken en dagen. Voor begeleid wonen is er wel een beperkte beschikbaarheid met eventuele wachttijden. De actuele beschikbaarheid van onze woonlocaties vind je op deze pagina.

 

Inzicht in klanttevredenheid

Bij Workmate Company doen we er alles aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen met zorg. We kijken naar wat bij jou past en denken daarbij in mogelijkheden, niet in beperkingen. Ons gemotiveerde team zet zich elke dag in om dat voor elkaar te krijgen, dat doen ze aan de hand van een methodische aanpak, waarbij regelmatig de klanttevredenheid wordt gemeten.  Daarnaast hebben we een medezeggenschapsraad, je leest hier meer over de medezeggenschapsraad. 

Onafhankelijke cliënt ondersteuner  & vertrouwenspersoon                     

Heb je een indicatie of beschikking? Of ben je op zoek naar zorg of ondersteuning? Dan heb je recht op gratis cliëntondersteuning. De cliëntondersteuner is er voor jou. Lees hier meer over de onafhankelijke cliëntondersteuning. 


We hebben een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Zij kan je helpen als je een probleem of klacht hebt en je er niet uitkomt met je begeleider, de zorgteammanager of de bestuurder. Lees meer over de vertrouwenspersoon.


Duurzaam ondernemen                   

Workmate company pakt duurzaamheid op geheel eigen wijze aan. Hoe we dat doen? Door de meest simpele huisregels toe te passen.


-          We scheiden ons afval op alle locaties.

-          We werken zoveel mogelijk digitaal als het gaat om dossiers, e-mail, 
           registraties, correspondentie etc. Printen doen we zo weinig mogelijk.

-          We hebben een duurzame tuin als dagbestedingsplek. Hier wordt
           gewerkt zonder bestrijdingsmiddelen en proberen we het land zo min
           mogelijk te bewerken en de biodiversiteit zoveel mogelijk zijn
           natuurlijke gang te laten gaan.

-          We recyclen waar mogelijk. Zo gebruiken we dozen van pakketten die
           we ontvangen weer om ons keramiek in te versturen naar onze
           klanten. Resthout van onze houtafdeling wordt weer gebruikt om klein
           materiaal mee te maken, denk hierbij aan decoratie.

-          We hebben planten op ons kantoor, deze zijn goed voor het natuurlijke
           zuurstof gehalte en luchtverversing.

-          We gebruiken koffiemokken i.p.v. wegwerkbekers.

-          Bij de aanschaf van elektronische aparatuur letten we op het
           energielabel.