APP IN PROGRESS 

30-6-2020

Workmate Company is, in samenwerking met Covadis, een app aan het ontwikkelen voor het meten & ontwikkelen van werknemers- en praktische vaardigheden. Deze app gaat deelnemers, op basis van de Melba-methode en de kennis en ervaring van onze werknemers, helpen met het in kaart brengen van arbeidsvaardigheden. We meten op basis van:

 

- Cognitieve kenmerken

- Sociale kenmerken

- Werkuitvoering

- Psychomotorische kenmerken

 

Tevens is het een database voor werkervaring, diploma's en een persoonlijk CV. Deze informatie kan vervolgens in een portfolio gedownload worden, de deelnemer kan zo laten zien wat hij of zij kan betekenen voor een werkgever. Zo versterken we de kansen op de arbeidsmarkt voor onze deelnemers. We rollen de komende tijd de testfase uit!


 

VERBINDEN EN BEWEGEN MET SAMEN STERKER! 

27-5-2020

Sporten brengt mensen samen en maakt ons naast fysiek, ook mentaal sterk. Daarom organiseren Workmate Company en K&C Training twee keer per week een gratis bootcamp voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar. Hiermee willen we ook sociale verbintenis creƫren tussen kwetsbare en reguliere jongeren.

 

WAT DOEN WE?

Bootcamp geven, op twee verschillende locaties in de buitenlucht, in combinatie met bokszaktraining op staande boks-zakken. De training duurt 60 minuten en zijn toegankelijk voor maximaal twintig jongeren, ongeacht (sport)achtergrond. Er wordt aandacht besteed aan kennismaking en het opbouwen van een band tussen de jongeren. Daarnaast is er oog voor de sfeer in de groep en hoe er daarop ingespeeld kan worden. 

 

WAAR?

Locatie Lichtenvoorde:
Mercatorstraat 32, 7131 PX Lichtenvoorde
Iedere maandag van 16:00 - 17:00

 

Locatie Aalten:
Bocholtsestraatweg 67A, 7121 JB Aalten
Iedere zaterdag van 13:00 - 14:00

 

Geef je op via anne@workmatecompany.nl.

Afgelopen maandag 25 mei was de eerste les een feit! 

ONS ADRES

Nobelstraat 7-02
7131 PZ Lichtenvoorde

Email: info@workmatecompany.nl

DIRECT CONTACT

Voor vragen en advies over onze zorgmogelijkheden op maat kan je rechtstreeks contact met ons opnemen op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur op 0544 - 700 02 02.