• IMG_2441.JPG
  • Werkplaats metaal 1.jpg
  • DSC_0249.jpg
  • Workmate 25-2-17.jpg
  • img_9542.jpg
  • Namen.jpg
  • IMG-2728.JPG
  • Workmate 25-2-12.jpg


LICHTENVOORDE


Welkom op onze hoofdlocatie. Hier vind je 4 verschillende afdelingen waar je dagbesteding kan volgen:


Creatief & Keramiek

Ben je graag creatief bezig? Op deze gezellige afdeling maak je de mooiste items van keramiek. Maak een vaas, vogelhuisje, schaal of bord, kies je eigen kleur en design en zet hem in onze eigen keramiek oven. Er is een vaste collectie waar aan gewerkt kan worden, maar eigen ideeën mogen ook uitgevoerd worden. Ben je meer van het tekenen, schilderen of diamondpainten? Dan mag dit natuurlijk ook. 


Houtbewerken

Op deze afdeling maak je producten en halffabricaten van hout. Dit doe je meestal in opdracht van andere bedrijven. Je leert alle aspecten van houtbwerken (schuren/ zagen/ boren schaven) onder begeleiding van echte vakmensen ontwikkel jij je op jouw tempo. Daarnaast leer je veilig werken en werk je aan je eigen doelen. Deze afdeling kan een mooie opstap zijn naar een betaalde baan. 


Industriële werkzaamheden

De industiële werkzaamheden bij ons zijn bijvoorbeeld; kalenders vouwen, het sorteren van schroeven en moeren voor de industriële markt of het op maat maken van banden die onderdeel zijn van het maken van een groter product. De werkzaamheden zijn altijd in groepsverband. De werkzaamheden worden regelmatig afgewisseld en ook hier kan je zelf aangeven waar je interesse ligt. Naast inpak,- montage en industriële werkzaamheden kan er ook geholpen worden in de winkel van Achterhoekswarenhuis.nl op de locatie in Lichtenvoorde. Alle producten die bij ons gemaakt zijn worden aangeboden in ons winkeltje. 


Metaalbewerking

Op de afdeling metaal maak je hoogwaardige producten samen met onze vakmannen die alles van metaal weten. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het zagen van staal – rvs of aluminium, boren, ponsen, buigen, walsen, afbramen, lassen TIG / Mig-mag aluminium, staal en rvs, knippen, monteren, draaien en frezen. Ook op deze afdeling maken we allerlei producten, van op maat gemaakte aluminium hoekjes voor montage, als complete op maat gemaakte kasten van staal. Omdat er veel diverse producten gemaakt worden, is er veel afwisseling in de werkzaamheden.


ADRES:

Nobelstraat 1

7131 XZ Lichtenvoorde

0544 - 700202