• image00007.jpeg
  • Varkens.jpg
  • Moestuin.jpg
  • Groente uit tuin.jpg
  • Tuin 1.jpg


HARREVELD


Welkom in onze tuin aan de Lindeboomweg NR.30! Een unieke locatie op een prachtige plek.


Groenvoorziening

In deze tuin en moestuin verbouwen we groenten, kruiden, bloemen en fruit. De oogst gaat voor een groot deel naar abonnementhouders van het "groentekissie", Buurtmarkt Goedvolk en naar Bistro de Olliemölle. De tuin is een groene ontmoetingsplek voor iedereen. 


De tuin is verdeeld over een groot stuk land: Op één gedeelte vind je de kas, pluktuin, de fruitbomen, het winkeltje en de kippen. Op het land bij huisnummer 28 zijn de varkens en een groot gedeelte aan moestuin waar we vooral groenten verbouwen. Bij de ingang vind je een stukje bos waar we Shiitake kweken; paddenstoelen op eikenhouten stammen. Er is een grote werkruimte waar in de winter ook allerlei werkzaamheden gedaan kunnen worden. 


Naast alle activiteiten in de tuin en bij NR.30 doen we ook graag werkzaamheden buiten de deur. We doen onderhoudsklussen in het groen, onderhouden een speeltuin in Lichtenvoorde en nog heel veel meer. Op die manier bieden we jou weer leermomenten binnen het traject naar werk en/of persoonlijke ontwikkeling.  


ADRES:

Lindeboomweg 30

7135 KG Harreveld 

0544 - 700202