ARBEIDSMATIGE DAGBESTEDING


Op 5 verschillende locaties door heel de Achterhoek biedt Workmate Company werkplekken aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een lichamelijke en/of zintuigelijke beperking autisme of chronische ziekte. Waar mogelijk biedt Workmate Company scholingsmogelijkheden om mensen naast praktisch ook theoretisch te laten ontwikkelen. Voor iedereen is er een traject op maat. Onze werkplekken hebben een arbeidsmatig karakter, wat wil zeggen dat deelnemers een bijdrage leveren aan het maken van producten of het verlenen van diensten aan of in opdracht van derden. Het gevoel zinvol bezig te zijn, sfeer, gelijkwaardigheid, eigenwaarde en sociale interactie staan hierin centraal. Het verrichten van deze arbeidsmatige werkzaamheden gebeurd zonder tijdsdruk, voor bedrijven, verenigingen of scholen. Klik hieronder op een van de locaties om te zien welke mogelijkheden er zijn. 


Op 5 verschillende locaties door heel de Achterhoek biedt Workmate Company werkplekken aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een lichamelijke en/of zintuigelijke beperking autisme of chronische ziekte. Klik hieronder op een van de locaties om te lezen welke mogelijkheden er zijn. 

 

  • 211126 Loods 360-360041.jpg
  • Tuin 1.jpg
  • 211126 Loods 360-360007.jpg
  • 211126 Loods 360-360061.jpg
  • 57390056_2191316017626778_598220787496779776_n.jpg
  • werkplaats motoren.jpg


Wij bieden cliënten een veilige en gestructureerde werkomgeving met goed geschoold personeel met veel werkervaring. Het team bestaat uit zorgmedewerkers die vakinhoudelijk sterk ontwikkeld zijn, of andersom: vakmensen die veel affiniteit hebben met de zorg. De combinatie van deze twee specialisaties is een succes op de werkvloer. Door middel van verschillende activiteiten worden vaardigheden getraind, met als doel ze in stand te houden en waar mogelijk te verbeteren. Iedere cliënt krijgt een op maat gesneden pakket van werk, creativiteit, persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Daarbij kan de cliënt aangeven waar hij of zij belangstelling voor heeft. Om de cliënten van Workmate Company zo dicht mogelijk bij de arbeidsmarkt te zetten, zijn er meerdere bedrijven ingezet die een platform bieden aan de producten die gemaakt worden door de cliënten. Peters Constructie en Design beslaat de afdeling metaal, WoodMate doet dat voor de afdeling hout en DecoMate voor de afdeling keramiek. Achterhoekswarenhuis.nl verschaft voorbereidend werk als verpakken, vouwen en administratie.


 

Wij bieden cliënten een veilige en gestructureerde werkomgeving met goed geschoold personeel met veel werkervaring. Het team bestaat uit zorgmedewerkers die vakinhoudelijk sterk ontwikkeld zijn, of andersom: vakmensen die veel affiniteit hebben met de zorg. De combinatie van deze twee specialisaties is een succes op de werkvloer.